2012. október 1., hétfő

Új dolgok..

A mai napon frissült a termékpaletta,így tehát már rendelhető:kávé,capuccino,kakaó,és tisztasági termékek pl női férfi tusfürdő,dezodorok,samponok!Nem rossz szerintem..
Mivel ezeket havonta úgyis megvásárolnánk,most már a webirodánkból  is megtudjuk rendelni ezeket,amiért persze ugyanúgy járnak a pontok,és a jutalék!
Persze a barátaink,ismerősök,és rokonok is rendelhetnek rajtunk keresztül,mivel gondolom ők is használnak ilyen termékeket!
Kávét ki nem iszik?kevés embert ismerek aki ne inna..és ha még pénzt is kereshet vele ha innen rendeli,és ajándéktárgyakat is kaphat,hát nem fogja kihagyni hidd el..mutasd meg mindenkinek akinek csak tudod!!!!!
Egyéb hírek: hús,zöldség,gyümölcs,pékárú,ebéd,vacsora ezek a napi szükségleteink,ezentúl ezeket a saját webirodádból rendelheted meg,a héten vagy jövő héten már lehet rendelni,sajnos egyenlőre csak Budapesten,aztán elindul a mobil húsbolt,és mobil péküzlet vidéken is!!Ez remek szerintem,így mindenkinek lehetősége nyílik kivenni a részét az üzletből!!!
Viszont egy nagyon fontos hír,már nem sok szabad hely maradt a klubtagságokból,így ha te is szeretnél egyet siess!
Ma kaptam a yessplustól :

A helyek korlátozottak erre a lehetőségre. Ugrásszerű növekedést köszönhetünk majd:
- Ételfutár és Pizza szállítás projektünknek
- Pékség - Cukrászda üzletágunknak,
- Mobil pékség/húsbolt indulásának
- Elindítjuk Budapesti kampányunkat (Bevétel program helyeket kínálunk azon      budapesti lakosoknak, akik tőlünk rendelnek/vásárolnak ebédet, pizzát, péksüteményt, cukrász terméket stb… )
- Csak az ajándékprogram fog már maradni, és aki nem lépett időben az Nagy    Lehetőségeket elveszti

Ragadd meg az aranytojást tojó tyúkot!

A YessPlus Üzletrendszer ráadásul különleges helyzetben van a többi társ projektjeinkhez képest, mert csak Ő megy külföldre (Európában sorra nyitjuk a hasonló módon felépülő YessPlus leányvállalatokat) ugyanezzel a koncepcióval. Vagyis az aktív Gold és Silver tagoknak még több jövedelmük lesz, mivel a jövőbeni YessPlus Zrt részvényesei lesznek.

Ha tényleg pénzt szeretnél keresni akkor,ne várj tovább,regisztrálj minnél előbb:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése